AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulmaktadır.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak gönül hoşluğu yaşayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir