AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta siyah kıl görmek

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta siyah kıl gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bacak kılı kesmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarında kıl görmek beklentilerinin yerine geleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bacak kıllarını almak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir