AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek gönül kapılarının açılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yeni bir hayata başlayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında kılsız bacak görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek işlerinin istediği gibi olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında bacaktaki kılı almak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işarettir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklardan kıl almak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, malların çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir