AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarını almak

Kahve falında bacak kıllarını almak

Kahve falında bacak kıllarını almak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, itibarın sarsılacağına inanılır.

Kahve falında bacak kıllarını almak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında bacak kılı görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl çekmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kıl traş etmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında çok kıl görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağından kıl koparmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, adını işiyle duyuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir