AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında kıl görmek

Kahve falında bacaklarında kıl görmek

Kahve falında bacaklarında kıl görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kıl gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek el üstünde tutulacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılları traş etmek aylık gelirinin artacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bacağında kıl görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına işarettir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağındaki kılları almak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından kıl almak akrabayla araya mesafe konulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir