AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta şişlik görmek

Kahve falında bacakta şişlik görmek

Kahve falında bacakta şişlik görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta şişlik gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında şişlik görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine inanılır.

Kahve falında bacağı şiş görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını şiş görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta şişlik görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında şiş bacak görmek kazancının sürekli artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bacak şişmesi görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir