AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın şişmesini görmek

Kahve falında bacağın şişmesini görmek

Kahve falında bacağın şişmesini görmek zaferler kazanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yaraların merheminin bulunulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağın şişmesini gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Kahve falında şişmiş bacak görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları şiş görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek şansının yaver gideceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir