AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını şiş görmek

Kahve falında bacağını şiş görmek

Kahve falında bacağını şiş görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yüksek diploma alacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını şiş gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Kahve falında bacağını şiş görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek mevkilerinin yüksek olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şişmiş bacak görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta şişlik görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları şiş görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek çok büyük hayır duası alınacağına, el açmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir