AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak şişmesi görmek

Kahve falında bacak şişmesi görmek

Kahve falında bacak şişmesi görmek çok rahat edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak şişmesi gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında bacakları şiş görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında şiş bacak görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında şişlik görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yolunun hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta şişlik görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir