AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş bacak görmek

Kahve falında şiş bacak görmek

Kahve falında şiş bacak görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, geç de olsa huzura erileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında şiş bacak gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Kahve falında bacağında şişlik görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını şiş görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş bacak görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş bacak görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir