AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı şiş görmek

Kahve falında bacağı şiş görmek

Kahve falında bacağı şiş görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, işlerinin çoğalacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Kahve falında bacağı şiş gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağı şiş görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bacak şişmesi görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek dualarının gerçekleşeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalettir.

Kahve falında şiş bacak görmek rahatsızlıkların son bulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakları şiş görmek bazı konularda önayak olunacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir