AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının şiştiğini görmek

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında bacağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Kahve falında bacağı şiş görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hikmete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek çok eğleneceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını şiş görmek spora başlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şiş bacak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir