AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakan top oynamak

Kahve falında yakan top oynamak

Kahve falında yakan top oynamak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işinde zarar edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, daha kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakan top oynamak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yakar top oynamak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakan top oynamak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalettir.

Kahve falında yakalamaç oynamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cimende top oynamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikte top oynamak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir