AnaSayfa / Genel / Kahve falında cimende top oynamak

Kahve falında cimende top oynamak

Kahve falında cimende top oynamak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında cimende top oynamak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında cimende top oynamak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında cim harfini görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cimento dökmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işarettir.

Kahve falında bicilmis cimen görmek yeni işler alacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cim harfi görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Kahve falında tek başına top oynamak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında plastik top oynamak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir