AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakar top oynamak

Kahve falında yakar top oynamak

Kahve falında yakar top oynamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, esenliği bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında yakar top oynamak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kahve falında yakar top oynamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakan top oynamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında yakalamaç oynamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikte top oynamak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında topla oynamak mal ve para sahibi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir