AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakar top oynadığını görmek

Kahve falında yakar top oynadığını görmek

Kahve falında yakar top oynadığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kolaylık sağlayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakar top oynadığını gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında top oynadığını görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topla oynadığını görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakar top oynamak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakan top oynamak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir