AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakalamaç oynamak

Kahve falında yakalamaç oynamak

Kahve falında yakalamaç oynamak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında yakalamaç oynamak gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Kahve falında yakan top oynamak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yakar top oynamak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Kahve falında yakalamaç oynamak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan yakalayıp bırakmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini yakarak öldürmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine yakalanmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında kirli yaka görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir