AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakan top oynadığını görmek

Kahve falında yakan top oynadığını görmek

Kahve falında yakan top oynadığını görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yakan top oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında top oynadığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topla oynadığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yakar top oynamak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hasta ise iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında yakan top oynamak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir