AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak hastalığını yenmeyi başaracağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle kar oynamak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle oynamak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde top oynamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahada top oynamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle top oynamak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir