AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte top oynamak

Kahve falında yeşillikte top oynamak

Kahve falında yeşillikte top oynamak itibarın sarsılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, nitelik ve farklılık geleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikte top oynamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında yeşillikte top oynamak zevki sefa içinde olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuzla top oynamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Kahve falında iyi top oynamak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak kısmetin ve şansın açılacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta top oynamak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaşamına bakacağına delalet eder.

Kahve falında camide top oynamak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında top oynamak gol atmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir