AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta kıl koparmak

Kahve falında bacakta kıl koparmak

Kahve falında bacakta kıl koparmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, mutlu olunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bacakta kıl koparmak gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı almak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakları kıllı görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı kesmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında bacak kılı almak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir