AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağında kıl görmek

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ailesinden hayır göreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, ömrünün uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bacağında kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında bacağı kıllı görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bacağını kıllı görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, idealist kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek refah içinde yaşayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, geleceğin güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir