AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hem de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında bacakta kıl almak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini bacaklarını kıllı görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının kıllarını almak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir