AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, araba alınacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında bacağından kıl almak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının kıllarını almak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kılı yolmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir