AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılı almak

Kahve falında bacak kılı almak

Kahve falında bacak kılı almak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı almak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek çok farklı bir kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında çok kıl görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan kıl çekmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında bacakta kıl koparmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarında kıl görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında bacakta kıl almak zor durumlara düşüleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir