AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camı silmek

Kahve falında pencere camı silmek

Kahve falında pencere camı silmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, geç de olsa huzura erileceğine, para sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere camı silmek gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında pencere camını silmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında pencere camı silmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere silmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere silmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere sildiğini görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Kahve falında cam sildirmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir