AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir almak

Kahve falında incir ağacından incir almak

Kahve falında incir ağacından incir almak hasret giderileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir almak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında incir ağacı budamak kendi işini açacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacı sulamak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacına tırmanmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacında incir yemek borç ödemeye, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah incir ağacı görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hastalıklarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir