AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir koparmak

Kahve falında incir ağacından incir koparmak

Kahve falında incir ağacından incir koparmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacından incir koparmak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük incir ağacı görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağaçları görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacına tırmanmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacında incir görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir