AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağdığı görmek

Kahve falında yağmur yağdığı görmek

Kahve falında yağmur yağdığı görmek elindekileri de alıp götüreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, böylece kendine güveneceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağdığı gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine yağmur yağmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığı görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına inanılır.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir