AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet eder.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına inanılır.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük dolu yağdığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir