AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek geleceğin güzel olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek insanlara olan güvenin artacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne kar yağmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstüne kar yağdığını görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir