AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla kar yağdığını görmek sevinçli haberlere, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iyilik görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek son model arabaya sahip olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına inanılır.

Kahve falında sürekli yağmur yağdığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun çok yağdığını görmek borçların kapanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir