AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yağmur yağmak

Kahve falında üzerine yağmur yağmak

Kahve falında üzerine yağmur yağmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, insanlara olan güvenin artacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, düşmanından uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak herkesin yardımına koşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sürekli yağmur yağdığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek ev sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evine yağmur yağdığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir