AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek işini kaybedeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir