AnaSayfa / Genel / Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şakır şakır yağmur görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağdğnı görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir