AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camı silmek

Kahve falında gözlük camı silmek

Kahve falında gözlük camı silmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı silmek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında gözlük camı silmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük silmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı görmek koyu sohbetler edeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalettir.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir