AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, geri planda kalacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir