AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yağmurda ıslanmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kazancının günden güne arttıracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda yürümek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak yanlış kararlar vereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına işarettir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir