AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, erken evlilik yapacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur ıslanmak hileli bir işle karşılaşılacağına, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak hata yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir