AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, prestij kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir