AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece yağmurda ıslanmak

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak kişinin afiyette olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ıslanmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak bereketi ve zenginliği bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir