AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, helal kazanca sahip olunacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak yeni şeyler keşfedeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak geçim derdinin olmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir