AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta açık yara görmek

Kahve falında ayakta açık yara görmek

Kahve falında ayakta açık yara görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, iş güç sahibi olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Kahve falında ayakta açık yara gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında ayakta açık yara görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan yaralanmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yeni denemelerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta yara görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakta açık yara görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir