AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur seli görmek

Kahve falında yağmur seli görmek

Kahve falında yağmur seli görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, her gün daha fazla dolacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmur seli gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Kahve falında yağmur sel görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yağmur ve sel görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur seli görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında sel yağmur görmek mali olarak küçüleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir