AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dinde tartışmaya, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yağmur ve sel görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sel yağmur görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur sel görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sel ve yağmur görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerini düzene sokacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir