AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak geri planda kalacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur sel görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel yağmur görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir