AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sel görmek

Kahve falında yağmur sel görmek

Kahve falında yağmur sel görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında yağmur sel gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yağmur sel görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve yağmur görmek rahatsızlık vereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur seli görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir