AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve sel görmek

Kahve falında yağmur ve sel görmek

Kahve falında yağmur ve sel görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında yağmur sel görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, talihinizin artacağına işarettir.

Kahve falında sel yağmur görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur seli görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel ve yağmur görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir