AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel yağmur görmek

Kahve falında sel yağmur görmek

Kahve falında sel yağmur görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sel yağmur gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek boş kuruntularla uğraşacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel yağmur görmek endişe veren durumların düzeleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yağmur sel görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir