AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel gibi yağmur görmek

Kahve falında sel gibi yağmur görmek

Kahve falında sel gibi yağmur görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başka alanlara yöneleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel gibi yağmur gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel gibi su görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve sel görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur seli görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel ve yağmur görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek mutlulukların yarım kalacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir